Het DriveSight Retail Model

DriveSight werkt en adviseert vanuit de denkwijze dat elke retailproblematiek en alle retailkansen terug te voeren zijn naar de plek van verkoop en aankoop: de winkel.
Retail wordt hierbij niet alleen van buitenaf beschouwd maar juist ook van binnen naar buiten (Retail Inside-Out)! Hoe werkt retail management nu eigenlijk? Wat zijn de retailprocessen die tot assortiment- en rendementvorming moeten (moeten) leiden? Naar welke kengetallen kijken retailers eigenlijk op hoofdkantoorniveau en in de winkels? Dit zijn de toegevoegde waarde terreinen van DriveSight!
 
Het DriveSight Retail Model richt zich hierbij op de integrale commerciële krachten die in directe zin aansluiten op de winkel. Aan retailzijde zijn dit: Formule Management & Category Management [= Inkoop + Merchandising] en aan fabrikantenzijde: Account Management & Trade Marketing [vertaling Product/Brand Marketing naar kanalen en winkelformules].
 
Om de retail- & leverancierstrategieën vorm te geven ["Delivering Consumer Value"] richting de gewenste doelstellingen ["Receiving ROI"], is het voor zowel de retailorganisatie als de fabrikantenorganisatie cruciaal om een aansluitend en state-of-the art overall strategisch plan te ontwikkelen.
 
 
 

 

 

DriveSight helpt u richting strategische retail toekomst!

DriveSight doet een constante studie naar branche en functionele ontwikkelingen. Dit door participatie binnen diverse management branche- en netwerkgroepen, bedrijfsbezoeken, retail- en winkelbezoeken in binnen- en buitenland, directe contacten met de meest gerenommeeerde marktonderzoekbureau's en de vakpers en verder uiteraard door de diverse klantenopdrachten. Hierdoor blijft DriveSight volledig op de hoogte van relevante business issues en oppportunities binnen en rondom de retailbranche. DriveSight vertaalt deze actuele kennis 'doelmatig eigenwijs' in toepasbare kennisoverdracht en in pragmatische stappenplannen, waarmee klanten verder richting strategische toekomst begeleid worden. Vragen? Neem contact met ons op!

 

Contact

Twitter Facebook LinkedIn Youtube

DriveSight Management Consultancy

Business Center 'Bridges'

Meidoornkade 22

3992 AE Houten (the Netherlands)

Postbus 196

3990 DD Houten (the Netherlands)

T + 31(0)306369119

E info@drivesight.com