Oprichting, Missie en Visie

Geschiedenis:

DriveSight is opgericht in 2006.

Van 1998 tot 2002: management consultancy & trainingen via Prodis (Projectbureau voor Distributie Economie).

Expertise:

DriveSight is vanuit haar historische bedrijfservaring en expertisegebieden een van de belangrijkste grondleggers van o.a. Retail Category Management en Fabrikanten Trade Marketing in Nederland.

Missie:

DriveSight structureert en activeert de strategische doelstellingen van haar klanten op basis van de unieke combinatie van zowel brede als specialistische kennis, kunde en ervaring op het gebied van retail management, leveranciersmanagement en samenwerking binnen de retailketen.

Visie:

In de complexe wereld van retailing wil DriveSight aan retailers, leveranciers en derden state-of-the-art kennis en de ultieme werkwijzen aanreiken met als doel retail strategieën grensverleggend, overzichtelijk en kansrijk ten uitvoer te kunnen brengen.

Waarden:

  • Integriteit als vanzelfsprekendheid
  • Beloften aan klanten waarmaken
  • Structureel vooruitlopen op het genereren en ontwikkelen van retailkennis

Mission Statement:

To drive goal-directed insight in retail way-of-work.

 

DriveSight helpt u richting strategische retail toekomst!

DriveSight doet een constante studie naar branche en functionele ontwikkelingen. Dit door participatie binnen diverse management branche- en netwerkgroepen, bedrijfsbezoeken, retail- en winkelbezoeken in binnen- en buitenland, directe contacten met de meest gerenommeeerde marktonderzoekbureau's en de vakpers en verder uiteraard door de diverse klantenopdrachten. Hierdoor blijft DriveSight volledig op de hoogte van relevante business issues en oppportunities binnen en rondom de retailbranche. DriveSight vertaalt deze actuele kennis 'doelmatig eigenwijs' in toepasbare kennisoverdracht en in pragmatische stappenplannen, waarmee klanten verder richting strategische toekomst begeleid worden. Vragen? Neem contact met ons op!

 

Contact

Twitter Facebook LinkedIn Youtube

DriveSight Management Consultancy

Business Center 'Bridges'

Meidoornkade 22

3992 AE Houten (the Netherlands)

Postbus 196

3990 DD Houten (the Netherlands)

T + 31(0)306369119

E info@drivesight.com