Welkom bij DriveSight Management Consultancy

DriveSight (opgericht in 2006 en een management-consultancy achtergrond vanaf 1998) biedt kennis en kunde op het gebied van strategisch retail- en leveranciersmanagement. Via adviestrajecten en trainingen helpt DriveSight retailers, fabrikanten en dienstverlenende bedrijvenmet de ontwikkeling van het benodigde fundament voor strategische planning en een bijpassende implementatie structuur. De focus ligt hierbij op Retail management 'van binnenuit' , waardoor veel slimmer, eenvoudiger en sneller tot significant strategisch (lees: concurrentieel) voordeel gekomen kan worden. Gerenommeerde bedrijven binnen FMCG en Non-Food doen een terugkerend beroep op DriveSight Management Consultancy. DriveSight werkt pragmatisch en doelgericht grensverleggend!

- vervolg -

DriveSight biedt:
  • Strategisch advies

Structuur in strategische beleidsplannen en begeleiding van invulling daarvan voor retailers en leveranciers.

  • Retail performance verbetering

Topline KPI-analyse voor retailers en leveranciers.  

  • Retailkennis 

Kennisoverdracht middels trainingen en workshops op het gebied van retailmanagement, category management en trade marketing voor retailers, leveranciers en dienstverlenende bedrijven.. 

model-werkwijze.png

DriveSight helpt u richting strategische retail toekomst!

DriveSight doet een constante studie naar branche en functionele ontwikkelingen. Dit door participatie binnen diverse management branche- en netwerkgroepen, bedrijfsbezoeken, retail- en winkelbezoeken in binnen- en buitenland, directe contacten met de meest gerenommeeerde marktonderzoekbureau's en de vakpers en verder uiteraard door de diverse klantenopdrachten. Hierdoor blijft DriveSight volledig op de hoogte van relevante business issues en oppportunities binnen en rondom de retailbranche. DriveSight vertaalt deze actuele kennis 'doelmatig eigenwijs' in toepasbare kennisoverdracht en in pragmatische stappenplannen, waarmee klanten verder richting strategische toekomst begeleid worden. Vragen? Neem contact met ons op!

 

Contact

Twitter Facebook LinkedIn Youtube

DriveSight Management Consultancy

Business Center 'Bridges'

Meidoornkade 22

3992 AE Houten (the Netherlands)

Postbus 196

3990 DD Houten (the Netherlands)

T + 31(0)306369119

E info@drivesight.com