Partners in Business

Focusplaza

Focusplaza is hét netwerk voor mensen uit verschillende branches die de noodzaak onderstrepen om enkele keren per jaar in groepsverband inspirerende winkels te bezoeken en vanuit actuele themabijeenkomsten op de hoogte te blijven van de veranderingen in de consumentenmarkt en de distributieketen.

[ >> Meer informatie ]

Trade Marketing Association (TMA)

De Trade Marketing Association (TMA) is een een professioneel opererende stichting die bestaat uit vertegenwoordigers van diverse fabrikanten. Naast de wortels in de praktijk heeft de TMA ook een sterke binding met (inter)nationale wetenschappelijke instituten. Meer dan 100 fabrikanten, zowel uit food als non-food, hebben zich aangesloten. Steeds meer bedrijven nemen Trade Marketeers in dienst. Deze krijgen bovendien meer en meer een eigen strategische rol in de organisatie.

[ >> Meer informatie ]

SRM

SRM is het opleidingsinstituut voor beginnende en ervaren professionals in markteting, marketing-commnicatie en sales.

[ >> Meer informatie ]

 

             FOCUSPLAZA logo.jpg

 

              

 

                    TMA logo.jpg

 

 

        

                SRM logo.png

 

 

DriveSight helpt u richting strategische retail toekomst!

DriveSight doet een constante studie naar branche en functionele ontwikkelingen. Dit door participatie binnen diverse management branche- en netwerkgroepen, bedrijfsbezoeken, retail- en winkelbezoeken in binnen- en buitenland, directe contacten met de meest gerenommeeerde marktonderzoekbureau's en de vakpers en verder uiteraard door de diverse klantenopdrachten. Hierdoor blijft DriveSight volledig op de hoogte van relevante business issues en oppportunities binnen en rondom de retailbranche. DriveSight vertaalt deze actuele kennis 'doelmatig eigenwijs' in toepasbare kennisoverdracht en in pragmatische stappenplannen, waarmee klanten verder richting strategische toekomst begeleid worden. Vragen? Neem contact met ons op!

 

Contact

Twitter Facebook LinkedIn Youtube

DriveSight Management Consultancy

Business Center 'Bridges'

Meidoornkade 22

3992 AE Houten (the Netherlands)

Postbus 196

3990 DD Houten (the Netherlands)

T + 31(0)306369119

E info@drivesight.com