Welkom bij Drivesight!

Drivesight is het bureau dat staat voor next steps in retail management, category management en strategisch account management. Al meer dan 14 jaar helpen we toonaangevende retailers, merkproducenten en leveranciers in binnen- en buitenland in food & fon-food met inzicht, besluitvorming en onderbouwing. Dit doen we door: het upgraden van kennis, ondersteuning bij beleidsvorming, het verbeteren van werkwijzen en vooral ook: het inrichten en borgen van doelmatige strategische plannen. Onze conceptuele aanpak leunt daarbij op operationele managementervaring. Het unieke specialisme van Drivesight is: de combinatie van specialismen. Hierdoor kan een compleet pakket aan ondersteuning worden aangeboden.
We kennen de sector van binnenuit. Met ruim 25 jaar retail- en fabrikantenervaring grijpen onze wortels diep in retailing en hebben we in de loop der jaren een fors track record opgebouwd. Zo hebben we mogen werken voor klanten uit en in 9 landen, waarvan een aantal longstanding.

Drivesight helpt retail- en merkbedrijven met inzicht, besluitvorming en onderbouwing. Drijvers voor doorontwikkeling en winstgevende groei!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem contact op voor vragen of voor een vrijblijvende afspraak.

ONZE ERVARING

Retail (fysiek & online) - Supplier - Wholesale
Consultancy - Education - Marketing Research
Food - Non-food
National - International
Business Networks - Retail Travel

A WORD FROM THE COMPANY OWNER

Ik ben opgegroeid in een retail omgeving en daar ligt mijn passie. Ik hecht aan het grensverleggend brengen van kennis, structuur en overzichtelijkheid, met ruimte voor het ontsluiten van bestaande en nieuwe ideeën en de menselijke maat. Ik zet mensen graag toepasbaar aan het denken en ben inhoudelijk gedreven.

Waar liggen uw behoeften en uitdagingen? Laten we kennismaken.
Neem contact op voor vragen of voor een vrijblijvende afspraak. Ik ontvang u uiteraard ook graag op ons kantoor in Houten!

Drivesight helpt retail- en merkbedrijven met inzicht, besluitvorming en onderbouwing.
Drijvers voor doorontwikkeling en winstgevende groei!

Ruud Verschuur

Managing Director | Founder
Ruud Verschuur is retail- en strategiedeskundige. Hij heeft een (inter)nationale achtergrond bij vooraanstaande bedrijven in food & non-food aan retail- en fabrikantenzijde. Via Drivesight (opgericht in 2006) en Mercati adviseert en traint hij toonaangevende retailers en fabrikanten in binnen en buitenland rondom retailing. Hij is een erkende grondlegger en pleitbezorger van Category Management en Trade Marketing in Nederland en ontwikkelaar van diverse retail modellen en stappenplannen zoals deze bij diverse bedrijven worden gebruikt. In 2016 publiceerde hij het Retail en Trade Marketing Modellenboek. Verder is hij gastdocent op universiteiten en hogescholen. Ruud begeleidt bedrijven naar volgende strategische niveau’s in retail-, en category management en trade/customer marketing en is ook frequent spreker op deze gebieden.

DRIVESIGHT WAARDEN

DESKUNDIGHEID

KLANTGERICHTHEID

INTEGRITEIT

Respect

Flexibiliteit

DRIVESIGHT IN BEELD

Onze Klanten